Εμφυτεύματα - ΤΙΜΕΣ


Κόστος εμφυτευμάτωνΣτο ιατρείο μας, το κόστος για ένα εμφύτευμα με την διαδικασία διάγνωσης και την Χειρουργική του τοποθέτηση με τη βίδα επούλωσης ξεκινά από τα 300 ευρώ. Η  αισθητική αποκατάσταση του εμφυτεύματος με την τοποθέτηση του abutment και το δόντι πορσελάνης κοστίζει επίσης 300 ευρώ. Η τιμή αυτή μπορεί μερικώς να αλλάξει με την χρήση μοσχευματικών υλικών, τον αριθμό των εμφυτευμάτων, την χρήση μεταβατικής αποκατάστασης, την ανύψωση του ιγμορείου κλπ. Πάντα όμως λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες κάθε ασθενή. Υπάρχουν ασφαλώς σχέδια θεραπείας με εμφυτεύματα που δεν είναι κατά ανάγκη ακριβά. Αν στην κάτω γνάθο για παράδειγμα λείπουν όλα τα δόντια θα μπορούσε να τοποθετηθούν μόνο δύο εμφυτεύματα και να κατασκευαστεί μία οδοντοστοιχία η οποία θα συγκρατείται επάνω σε αυτά. Το κόστος αυτής της θεραπείας θα ξεκινούσε από τα 1500 ευρώ. Το κόστος αυτό θα μπορούσε να φτάσει στο μισό αν χρησιμοποιούνταν μίνι εμφυτεύματα, με την ατραυματική διαβλεννογόνια τεχνική. Αν όμως χρειαζόταν να τοποθετηθούν 6-8 εμφυτεύματα για να κατασκευαστεί μία μόνιμη προσθετική αποκατάσταση όπως μια γέφυρα με 12 έως 14 δόντια πορσελάνης τότε το κόστος θα ξεκινούσε από τα 4200 ευρώ. Οποιοδήποτε σχέδιο θεραπείας βέβαια επιλέγεται με αυστηρά διαγνωστικά κριτήρια και βέβαια μετά από κατανόηση των αναγκών και επιθυμιών του ασθενή, αφού παρουσιασθούν τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής.
Η αρχική κλινική εξέταση, οι ενδοστοματικές ψηφιακές ακτινογραφίες, η εκτίμηση της πανοραμικής και η συζήτηση για την επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας είναι δωρεάν.
Η Παρακολούθηση της θεραπείας μετά την αποκατάσταση είναι εξίσου σημαντική. Ο ασθενής παροτρύνεται να επανέρχεται για προληπτικές εξετάσεις κάθε εξάμηνο. Οι επαναληπτικές αυτές εξετάσεις, ο καθαρισμός των εμφυτευμάτων από πλάκα και τρυγία, οι τοπικές ακτινογραφίες των εμφυτευμάτων, ο έλεγχος καλής κατάστασης των δοντιών πορσελάνης και οι οδηγίες διατήρησης σωστής υγιεινής παρέχονται για πέντε χρόνια δωρεάν.

Πληροφορίες στο 2310226222.

Σκεφτείτε ότι στο ιατρείο μας έρχονται για αποκατάσταση ασθενείς από Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Κύπρο, Βουλγαρία, αλλά και από άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας.